Wednesday, October 22, 2008

Office Break

Minggu ni minggu yang paling bosaannnn. Apsal ek? Sebab datang Opis sek kosong je n xde Keje/Training. Sume Senior2 Database Admin BZ body dengan keje dorang. Pasal Celcom Data Migration kot Poyo jee. So kitorang yang budak ingusan ni kene tinggal kat Opis meracau racau frust tertonggek.

Tiap2 hari kul 9 pg - 6 ptg terase mcm dlm Penjare!!! Ala2 citer Prison Break la kan. Aku jadi watak utame dalam cite kali ni mcm Michael Scofield tula. Ceh Botak x sedar diri(Kutuk diri sediri):p

First Mision Ni la Die - Biasenye Pagi2 tu Blakon Study :) Utk mengelirukan musuh padahal tengah buat pete kat buku tu(ZZzzz....)



Second Mission - Menulis Menggunakan Lubang idung. Teknik ni Amat berkesan kalo tangan korang kene gari dengan pihak musuh, bolela tulis apape maklumat kat dinding. Lagipun teknik ini amat berkesan utk meningkatkan perkembangan idung. Taktik ni bole juga di apply jika pen anda kehabisan dakwat. Pengaliran Cecair Hijau dari hidung dapat menggantikan dakwat yang telah habis. kakaka


Third Mission - Tido Dalam Opis
(Tengahari). Misi ni paling berbahaye la sebab kalo bos besar(musuh utame) masuk, memang xsedar dah mesti terkantoi. Kompem kene lezer


Fourth Mission - Sorok2 Makan Keropok Dlm Opis. Ni memang misi sukar la. Coz kene seludup makanan. Then makan xle bunyik2 + kene usha line Clear ke x. Mase tengah makan tu kene buat muke ala2 Suci gitu supaye xde orang syak:p


Last Mission - Makan Cendol
(Waktu Opis Hour) - Misi last ni paling giler la. Slambe turun mkn Cendol kat kedai. Kedai tu kat depan Opis je youu. Ele, Kalo bos nampak pun takat kene pecat je. Bole keje kat kedai cendol tu kan dpt mkn free. Kakaka. Bejaye gak Break Out dari Opis tu. Hoye2:)



Ni jela teknik2 yang bole aku share untuk menghilangkan kebosanan sewaktu di Opis. Silelah try kalo nak Keje Baruu. Jgn malu maluuuuu ;)

6 comments:

Fiziy said...

HAHA semua aku dah buat. tp mase class lecture le, time kerja aku belum buat.

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

haha that is so fani.

tragic_figura21 said...

Kui2...try la buat kalo berani...memang berdebar tp bile bejaye puas hati trase berbaloi menjadi lelaki sejati...kakaka

MartolaVesitus said...

shit...u always can do this when you in goverment sector la bro...tadak halnyer

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

takde post baru ke?

rosesNtheboyz said...

orang mana ko botak?

ngko memang ada bakat buat belog..

teruskan ek!

sambil tu... jengoklah belog aku yang pedas!

www.cabai-kering.blogspot.com