Sunday, March 15, 2009

Fesyen Hancus=p


Aku baru balik training lepastu aku jalan la daripade monorail nak pegi ke kl central. Tengah penat2 tu tibe2 ternampak alien pulak...aku x tau la ape masalah mamat ni da macam Kude Belang dah belang2 Pink gitu nyampah I. Ntah2 die bute warne x???

Aku saje je follow belakang die nak tgk apela die rase agaknye pakai camtu very colourfull n pondanfull, aku perasan bile die lalu je sume org tegelak tersipu2 malu dlm hati msti kutuk kaw kaw. kakakaka. Tapi muke die rilek je saspek betul la:p Korang x tgk lagi depan die pakai spek besor kaler hijau kuning youu. Tapi xpela lantak die la nak pakai ape pun ade gak hiburan jalanan ni buat aku yg kepenatan:p

p/s - Aku tepikir gak agak2 seluar dalam die kaler ape la yek:p

6 comments:

Jameel said...

ko tak amik gambar masa dia betul2 jalan atas zebra crossing tu? sure dia invisible kejap kan

tragic_figura21 said...

haha...aku rase elok la mase die tgh cross tu kene langgar bus baru aku amik gambar die:p

RocKin_dEviL said...

i loikee...~
asal ko x tegor die lan?
ntah2 suar 2 jename prada 3000 hengget..
hahahaha..

tp seyes huduh..~

tragic_figura21 said...

aku rase nak lempang je mamat tu tapi takut die lempang balik:p ntah2 suar adik die kot die kebas..hahaha.Tapi ruginyee korang xdpt tgk depan die aku xdpt nak amik gambar, lwk gile dowh aku smpai xtido mlm:p

RocKin_dEviL said...

amoiiiieee...
mowteepp x tdow mlm..??
huhuhu~

Syah said...

xtdow malam katenye kan....
lan..klu aku pki cmtu g kursus ko rse besh x???
aku rse ti sume dak2 dlm clazz berada dalam lingkungan 5km dr aku kan...
termasuk Mr.NaNai tu hehee
:P